Het is een perfecte combinatie, chocolade en sinaasappel. Maak deze ganache vulling maar eens voor in je bonbon. Dan kun je heerlijk genieten van bonbons met sinaasappel.
Maak altijd eerst de ganache voordat je de chocolade op tempratuur brengt om de bonbon vorm mee te vullen. Wanneer je echt een lekkere sinaasappel eet, maak dan deze vulling, omdat het verglijkbaar is met zo’n lekkere sinaasappel. De bonbons met sinaasappel smaken een beetje naar een Pims koekje.
Tempereer eerst de chocolade alvorens een vorm te vullen met chocolade. Dit is belangrijk om altijd te doen. Anders zullen de bonbons met sinaasappel nooit hel uit de vorm komen. Op deze pagina leer je hoe je chocolade tempereert.
Wil je next level met je bonbon gaan, dan kun je met cacaoboter eerst een mooi kleurtje aanbrengen in de bonbonvorm. Hoe dat werk is te lezen op deze pagina.
De Ganache | gram |
---|---|
vloeibare slagroom | 75 |
glucose of honing | 62 |
sinaasappel | 1 |
rasp van sinaasappel | 1 |
melkchocolade gallets | 150 |
bonbon vorm kleuren | gram |
---|---|
cacaoboter | |
kleurstof voor chocolade |
vorm vullen met chocolade | gram |
---|---|
chocolade naar keuze | 150 |
Tip: Deze taart is het lekkerst als je hem direct serveert. Bewaren in de koelkast. Maar voor je het gaat eten. Altijd even op kamer temperatuur laten komen