Mijn dochter is helemaal verzot op brownies en karamel. Dit recept voor chocolade-karamel-pecanbrownies werd dan ook met open armen verwelkomd. Iedere keer dat deze op tafel gezet worden is het zorgen dat je er op tijd bij bent om ook nog een stukje mee te kunnen pakken. Met dit eenvoudige recept heb zet je binnen no time heerlijke chocolade-karamel-pecanbrownies op tafel.
Dulche de leche (karamel) | gram |
---|---|
Deel 1 | |
gecondenseerde melk (een blikje) | 490 |
Bereiding Dulce de Leche | gram |
---|---|
roomkaas | 150 |
poedersuiker | 60 |
slagroom (vloeibaar) | 70 |
Gembersap | 20 |
Beslag voor Brownie | gram |
---|---|
deel 2 | |
roomboter | 225 |
pure chocolade | 200 |
heel ei | 200 |
pure chocolade 70% | 200 |
fijne kristal suiker | 220 |
licht bruine basterdssuiker | 175 |
vanille-extract | 10 |
Bloem | 150 |
Pecannoten | 120 |
Totaal | 1500 |
TIPS
Tip:
Dit recept is voor 24 stukjes brownies. Als het teveel is kun je ook makkelijk een stuk invriezen, of ongeveer drie dagen in een gesloten trommel bewaren.