Zacht romig en zeer luchtig zijn deze slagroom truffels. Die makkelijk te maken zijn. Het is het beste om een heel recept te maken. De truffels vries je in. Als ze bevroren zijn kun je ze in diepvrieszakjes bewaren in de vriezer. Haal pas het aantal slagroom truffels uit de vriezer, als de chocolade gesmolten is. Dip ze gelijk door de chocolade, zodat er zo min mogelijk vocht in de chocolade komt.
Voor de slagroom truffels hoef je de chocolade niet te temperen. Dus extra makkelijk om te verwerken. Alleen even de chocolade in de magnetron of au bain marie smelten en je kunt de slagroom truffels door de chocolade dippen.
Wanneer de truffels zijn bevroren kun je ze het beste in een plastic zak/bak in de vriezer leggen. Je kunt dan op het moment dat je truffels wilt eten een aantal van de truffels uit de vriezer halen en deze opmaken.
Wanneer de truffels zijn bevroren kun je ze het beste in een plastic zak/bak in de vriezer leggen. Je kunt dan op het moment dat je truffels wilt eten een aantal van de truffels uit de vriezer halen en deze opmaken.