Let it snow

De Chocolade workshop Sneeuwpop is bij uitstek de workshop voor iedereen die het leuk vindt om samen iets te ondernemen. In ongeveer twee uur maak je een mooie chocolade sneeuwpop in de chocoladesmaak  van jouw keuze. Deze mooie chocolade sneeuwpop neem je dan mee naar huis. Zodat hij bij jou thuis lekker kan shynne. Zonde om op te eten. Maar wel heel lekker natuurlijk!!! Ga jij de uitdaging aan?

Naar hartenlust werken

Na ontvangst met koffie en thee met een lekker bonbonnetje erbij, gaan we, na een korte uitleg over de chocolade workshop pand/beer aan de slag met de chocolade. Hoewel het mooi is als de sneeuwpop aan de buitenkant wit is , kun je aan de binnen kant ook gebruik maken van de melk en pure chocolade als daar je voorkeur naar uitgaat.   Zodra de chocolade bollen voor de sneeuwpop in koeling liggen om uit te harden, mag je de decoratie gaan maken. Je maakt een hart van chocolade met een tekst die je er zelf mag op garneren. Ook het mutsje van de sneeuwpop is gemaakt van witte chocolade met kleurstof. Het mutsje kun je weer versieren met kleine sterretjes. De kleine decoraties, zoals ogen , sjaaltje enz. die maak je van fondant.

Sneeuwpop ervan maken. 

Ja, nu komt het leuke werk. Al die halve bolletjes aan elkaar plakken en er een heuse sneeuwpop van maken. Daarna aankleden met de fondant decoraties. Je zult zien, dat de sneeuwpop er steeds leuker gaat uitzien. Op het einde neem je een echt showstuk van chocolade mee naar huis.

De kosten voor deze chocolade workshop sneeuwpop bedragen €27,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram