Voor de romanticus

In twee en een half uur tijd maak je tijdens de chocolade workshop hart met bonbons een goedgevuld chocolade hart met de daarin de lekkerste bonbons. Deze workshop is dé workshop die techniek combineert met gezelligheid.

Alles in één

Deze workshop heeft het allemaal. Er komen namelijk nogal wat technieken aan te pas. We beginnen met het maken van de bonbons.  Zodra het hart in de basis klaar is, ga je verder met inkleuren en de garnering. De decoratieve roos van fondant maakt het plaatje compleet. Als het hart is af en vul je met de lekkerste, zelfgemaakte bonbons. Ook leuk om cadeau te geven!

Niet zo van de bonbons?

Ben je niet zo van de bonbons dan kun je ook alleen het chocolade hart maken. De tijd van deze workshop is twee uur gezelligheid. En de kosten liggen wat lager.

De kosten voor deze workshop bedragen €35,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops..

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram