Steel de show

Als de kersttijd aanbreekt, kan een avondje kerstbonbons maken natuurlijk niet ontbreken. Deze kunt u lekker serveren met de Kerst! De workshop Chocolade Kerstbonbons duurt ongeveer 3 uur. Geschikt voor iedereen die houdt van chocolade en gezelligheid. Breng je buren, familie of vrienden mee naar de chocolade workshop kerstbonbons. Maar natuurlijk ook een leuke activiteit om te ondernemen met je collega’s, als afsluiting van weer een jaar hard werken.

Chique bonbons

Tijdens de chocolade workshop kerstbonbons maak je twee soorten bonbons . Mooie kerstballetjes in een chocolade vorm. Met mooie kerst kleuren en glitters erop. Deze vormen vul je met de chocolade die je lekker vindt. Maar ook kun je een deel melk, witte of pure chocolade kiezen. , Daarna hebben we een ruim aanbod aan lekkere smaken. Zoals karamel, karamelzeezout, hazelnoot praline, baileys enz. Er zijn altijd zo’n twaalf smaken waaruit je kunt kiezen. Daarmee vullen we de bonbon vorm af.

Spuitbonbons

Ook mag je nog 16 heerlijk spuitbonbons maken. De smaken hebben wij zover voor jou gemaakt. Maar jij mag er heerlijke bonbons van spuiten. Deze bonbons dip je later door de chocolade, naar jou keuze. Daarna ga je de bonbons mooi garneren met de chocolade en versieren met kerstdecoratie.

Drankjes

Tijdens de chocolade workshop kerstbonbons mag je naar de koffie en thee, jezelf bedienen van een ander drankje. Dit mag wat fris zijn, maar ook een wijntje of pilsje.

De kosten voor deze workshop bedragen €42,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.


Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram