Chique Paasei

Pasen wordt nog leuker met zo’n chique chocolade paasei op tafel! Deze maak je zelf tijdens de twee uur durende chocolade workshop Paasei. Een activiteit die voor iedereen geschikt is, om aan deel te nemen. Of je nu komt met je gezin, buren, zussen, neven of collega’s een ieder vind het leuk om een paasei te maken.

Aan het werk

Na ontvangst met koffie en thee kun je genieten van een lekker chocolaatje tijdens de uitleg van de chocolade workshop Paasei. Daarna ga je al snel zelf aan de slag. Belangrijk om te onthouden tijdens deze workshop is dat je in spiegelbeeld werkt. Dus eerst maak je met een zakje chocolade de print op vorm. Of het nu puntjes, streepjes, tijger of giraffe print is, het kan en mag allemaal. Ben je daarmee klaar, dan komt er weer een laag overheerlijke chocolade in de vorm. En of dat nog niet genoeg is, doen we er nog een laag chocolade bij. Natuurlijk mag je zelf de smaak van de chocolade kiezen. De chocolade in de vorm heeft wat tijd nodig om uit te harden.

Eitje pimpen

Terwijl de chocolade aan het uitharden is, zodat je het dadelijk goed uit de vorm kunt halen. Mag je met fondant, mooie decoratie maken. Zoals bloemen , vlinders , bijtjes, haasjes enz. Laat je fantasie maar de vrije loop. Na het knutselen met de fondant komen de twee helften van je paasei weer uit de koeling. Deze ga je aan elkaar maken. Met een zakje met chocolade ga je de fondant decoraties op het chocolade ei, decoreren.

Eitjes erbij?

Kijk dan eens bij de chocolade workshop paasei met eitjes. Of de chocoladeworkshop kippen met eitjes.

De kosten voor deze workshop bedragen €20,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 8 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram