Bonbons in een doosje

Onze chocolade workshop Verstopte Bonbons: dé workshop voor iedereen tussen de 6 en 90 jaar. Daarom erg leuk om met familie te doen. Gezellig staat voorop. Ondertussen werk je aan lekkere bonbons, het schaaltje. Allemaal van chocolade natuurlijk. Daarnaast maak je ook nog een roosje van fondant.

Creatief decoreren

De workshop begint met het maken van spuitbonbons in vier verschillende smaken. Niet gemakkelijk in het begin, maar met wat hulp van mij en je mede cursisten kom je een heel eind. Daarna ga je aan de slag met de bonbonnière. Oftewel; het schaaltje. We werken met verschillende chocolade prints, door mijzelf ontworpen. Heb je een eigen ontwerp in gedachten, dan kan dat natuurlijk ook. Zorg dan dat je dit van te voren aan geeft, zodat ik de prints klaar kan leggen.

Als de bonbons uit de koeling komen, voorzie je ze van een laagje chocolade. In melk, wit, puur of een mix daarvan. Om ze vervolgens te decoreren naar eigen inzicht. Hartjes, stipjes, krulletjes; het kan allemaal. Tenslotte maak je een roos van fondant. Zo wordt de kleurrijke bonbonnière een feestelijk geheel.

De kosten voor de chocolade workshop verstopte bonbons bedragen €35,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram