Naar hartenlust werken

Tijdens de chocolade workshop panda/beer, gaan we als eerst werken aan de basis voor je chocolade dier. Dit doen we met de chocolade van jou keuze. Welke smaak je ook kiest: melk, wit of pure chocolade het kan allemaal. De chocolade heeft tijd nodig om hard te worden zodat de bollen mooi uit de vorm komen. In die tussen tijd mag je met fondant de decoraties maken. Zoals de oren, ogen , neusje en bloemetjes.

Beer/ Panda ervan maken. 

Ja nu komt het leuke werk. De chocolade is in tussentijd hard geworden. En kan uit de vorm gehaald worden. Dan gaan we de chocolade aan elkaar smelten. Zodat je een mooie basis hebt voor de Panda/ Beer. Met een speciale techniek brengen we er nog een dun laagje chocolade overheen. Dit dunne laagje chocolade is wat jouw chocolade dier zijn vacht geeft in plaats van een volledig gladde laag.  Daarna gaan we je creatie aankleden met de fondant decoraties. Na deze workshop heb je gegarandeerd een mooi chocolade showstuk in huis.

De kosten voor de chocolade workshop panda/beer bedragen €27,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 8 personen. Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram