Tijd voor een feestje?

Heb je een kinderfeest in de planning? Bij de workshop chococreaties zijn de kinderen lekker creatief bezig en leren ze wat over chocolade en de bewerking ervan. In circa twee uur tijd maken ze een leuk chocolade bakje, gevuld met lekkere bonbons. Ze hebben twee uur lang plezier en gaan vervolgens allemaal met wat lekkers naar huis.

Hoe ziet de workshop eruit?

Allereerst worden jullie ontvangen met wat lekkere chocolaatjes om van te snoepen en limonade. Voor ouders en andere begeleiders staat de koffie en thee klaar. Na de uitleg gaan de feestgangers beginnen met het maken van 8 bonbons in twee mogelijke smaken. De bonbons  spuiten ze met een spuitzakje en gaan daarna de koeling in. Dan is het tijd voor het chocoladebakje. Er zijn vele leuke prints waar de kinderen uit kunnen kiezen, zoals hartjes, bloemen, Pokémon, voetballogo’s en Knolpower. Je naam mag natuurlijk niet op het bakje ontbreken. Als we de bonbons uit de koeling halen, mogen de kinderen ze onderdompelen in een laagje chocolade en decoreren. Als ze hard geworden zijn gaan de bonbons in het bakje, pakken we ze in en mogen ze lekker mee naar huis.

Deze workshop wordt gegeven in groepen van 8 tot 20 personen en kost € 19,00 per persoon. Kinderfeestjes kunnen niet geboekt worden op zaterdag. Op zondag alleen tot 13.00 uur en vanaf 10 personen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram