Een gezellige beestenbende

Heb je een kinderfeestje in de planning? Bij de workshop chocolade figuren zijn de kinderen lekker creatief bezig en leren ze wat over chocolade en de bewerking ervan. In circa twee uur tijd maken ze een mooi figuur, naar eigen keuze en inzicht. Daarnaast hebben ze tijdens de workshop genoeg tijd om lekker met elkaar te kletsen en plezier te maken.

Hoe ziet de workshop eruit?

Voor de kinderen zijn er tijdens de workshop lekkere chocolaatjes om van te snoepen en limonade om te drinken. Voor ouders en andere begeleiders staat de koffie en thee klaar. Als eerste beslissen de feestgangers welk figuur ze willen maken, een eenhoorn, aapje, een varkentje of iets anders? Het kan allemaal. Vervolgens beginnen we met het maken van de chocolade. Hier kunnen ze alle kleurtjes en smaken kiezen die ze zelf willen. Als de chocolade in de vorm zit gaan ze aan de slag met het maken van de fondant versieringen. Ten slotte gaan we het figuur in elkaar zetten. Ieder kind gaat met een waar kunstwerk naar huis.

Deze workshop wordt gegeven in groepen van 8 tot 16 personen en kost € 22,00 per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram