Een nieuwe variant op de kerstboom

Na de workshop Chocolade Kerstboom neem je jouw creatie vol trots mee naar huis. Wat een eye catcher zal de chocolade kerstboom op tafel zijn bij het kerstdessert. Weer eens wat anders dan de standaard kerstboom. Al is het natuurlijk vooral een mooie aanvulling. Want bestaat er zo iets als teveel kerst in huis? Het mooiste is: je kunt hem al een paar weken van tevoren maken. Want het is allemaal chocolade.

Mix en match

Alle smaken chocolade mag je gebruiken om een mooie kerstboom te creëren. Lekker hè. Ook wat de kleur en decoratie betreft ben je vrij om te gebruiken wat je wilt. Voor de gekleurde chocolade gebruiken we voornamelijk witte chocolade met kleurstof. Met melk en pure chocolade is het namelijk een stuk moeilijker om de kleur te zien. Het maken van de kerstboom is geen hele moeilijke opgave, het chocolade spuitwerk daarentegen vraagt enige oefening. Maar dat gaat zeker lukken. Daarna kun je de boom nog mooi versieren met glitter, pareltjes en andere leuke versieringen.

De kosten voor deze workshop bedragen €33,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram