Steel de show

Wil jij met Sinterklaas de show stelen door je eigen luxe chocolade letter te maken? Dat kan nu heel eenvoudig door de workshop chocolade letter maken te volgen bij Creatief en Lekker. Een heerlijke en prachtige chocolade traktatie is dan gegarandeerd.

Wat kost deze workshop?

Tijdens deze workshop pakken we het een klein beetje anders aan dan bij andere workshops. Je mag namelijk zo veel chocolade letters maken als je wilt. Per letter betaal je €20,,00. Er is wel een minimum van zes letters per groep. Iedere chocolade letter kun je naar hartenlust versieren met de heerlijkste nootjes, koffiebonen, marshmallows, sprinkels,  zelfgemaakte fondant frutsels en nog heel veel meer.

Nodig iedereen uit!

Kom met je vrienden of familie en wij maken er een leuke happening van. Heb je nog een leuk idee nodig voor een schoen cadeautje voor je kind? Deze workshop is al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Op de website staat een leuke uitnodiging van Sinterklaas die je kunt downloaden en printen als schoencadeautje. Dan hoef je alleen nog een datum online te reserveren voor quality-time  met je familie. Wij hebben nog een aantal data beschikbaar voor 5 december, dus reserveer snel.

Echte Callebaut chocolade!

Met onze jaren lange ervaring in de wereld van chocolade kunnen wij jullie tijdens de workshop alles leren wat nodig is om een luxe chocolade letter te maken. Wij zorgen voor de workshop dat de echte Callebaut chocolade perfect getempereerd is. Zodat jij je kunt focussen op het maken en versieren van de chocolade letters. Geen gedoe en rotzooi thuis, maar een heerlijke gezellige middag in het atelier.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram