Luxe Sint traktatie

Een super luxe cadeautje voor jezelf of om weg te geven aan iemand die je lief is. Tijdens de workshop gevulde chocolade letter, maak je een mooie letter volledig naar wens. We hebben alleen de chocolade letter S voor je. Wil je een letter naar keuze maken dan kun je beter de workshop chocolade letter volgen.

Echte Callebaut chocolade!

Met onze jaren lange ervaring in de wereld van chocolade kunnen wij jullie tijdens de workshop alles leren wat nodig is om een Gevulde chocolade letter te maken. Wij zorgen tijdens de workshop dat de Callebaut chocolade perfect getempereerd is. Er staan mooie kleuren klaar, om vrolijke spetters op de letters te maken. Voor de vulling hebben wij een ruim aanbod aan smaken, die je in de letter kunt verwerken. Keuze uit crispy, noten , karamels, ganache, en vullingen met drank.

Versiering van de gevulde chocolade letter. 

Terwijl de letter aan het uitharden is, kun je met fondant mooie versieringen maken. Deze worden later op de letter  gedecoreerd. Dat geeft nog meer luxe aan de gevulde chocolade letter. De letter wordt verpakt in een luxe doos. Zodat je een echte eyecatcher mee naar huis neemt.

De kosten voor deze workshop bedragen €26- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 8 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram