fbpx

Workshop chocolade adventkalender en chocolade letter

Wil jij met Sinterklaas de show stelen door je eigen luxe chocolade letter te maken en voor de feestmaand een leuke chocolade adventkalender? Dat kan nu heel eenvoudig door de workshop chocolade letter maken te volgen bij Creatief en Lekker. Een heerlijke en prachtige chocolade traktatie is dan gegarandeerd.

Wat kost deze workshop?
Tijdens deze workshop mag een chocolade letter en een adventkalender maken. Per chocolade letter betaal je €16,00. Er is wel een minimum van zes letters per groep. Iedere chocolade letter kun je naar hartenlust versieren met de heerlijkste nootjes, koffiebonen, marshmallows, sprinkels,  zelfgemaakte fondant frutsels en nog heel veel meer.

Echte Callebaut chocolade!
Met onze jaren lange ervaring in de wereld van chocolade kunnen wij jullie tijdens de workshop alles leren wat nodig is om een luxe chocolade letter te maken. Wij zorgen voor de workshop dat de echte Callebaut chocolade perfect getempereerd is. Zodat jij je kunt focussen op het maken en versieren van de chocolade letters. Geen gedoe en rotzooi thuis, maar een heerlijke gezellige middag in het atelier.

Nodig iedereen uit!
Kom met je vrienden of familie en wij maken er een leuke happening van. Heb je nog een leuk idee nodig voor een schoen cadeautje voor je kind? Deze workshop is al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Op de website staat een leuke uitnodiging van Sinterklaas die je kunt downloaden en printen als schoencadeautje. Dan hoef je alleen nog een datum online te reserveren voor quality-time  met je familie. Wij hebben nog een aantal data beschikbaar voor 5 december, dus reserveer snel.

Je vindt ons in Nistelrode
Wij zijn gevestigd in Nistelrode. Gelegen tussen Uden en Oss. Het is makkelijk te bereiken vanuit: Den Bosch, Tilburg, Nijmegen en Arnhem vanwege de ligging aan de A50. Wil je eerst nog wat informatie dan mag je ook eerst contact met ons opnemen. Voor de workshop wat inspiratie op doen? Kijk dan eens op onze Instagram pagina.

Groepen van  8 tot 20 personen


€ 16,- per letter


90 min. gezelligheidsgarantie!

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.