fbpx

Workshop Chocolade Bonbon de Luxe

Tijdens deze drie uur durende workshop Bonbon de Luxe leer je over de twee belangrijkste technieken van bonbons maken. Een workshop die garant staat voor gezelligheid én een overvloed aan bonbons die je mee naar huis neemt.

Verschillende technieken
We beginnen met het maken van spuitbonbons in vier verschillende smaken. De naam verraad het al, bij deze techniek spuit je de vulling. Als ze even later uit de koeling komen, gaan ze met het bonbonvorkje door de chocolade. Vervolgens gaan we verder met vormbonbons. Hierbij giet je eerst chocolade in een vorm.
Zodra dit is opgedroogd, gaat de vulling van ganache erin.

Chocobakje
Mooie bonbons verdienen een natuurlijk een mooie presentatie. Daarom maken we een bakje, geheel van chocolade. Melk, wit of puur? De keuze is aan jou.
Kun je niet kiezen, dan maak je gewoon een combi van de drie smaken.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 20 personen en kost €36,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 20 personen


€ 36,- per persoon


+/- 3 uur gezelligheidsgarantie!