fbpx

Chocolade Workshop  Chococreaties

Heb je een kinderfeest in de planning? Bij de workshop ‘Kinderfeest Chococreaties’ zijn de kinderen lekker creatief bezig en leren ze wat over chocolade en de bewerking ervan. In circa twee uur tijd maken ze een leuk chocolade bakje, gevuld met lekkere bonbons.

Voor de kinderen zijn er tijdens de workshop lekkere chocolaatjes en om van te snoepen en limonade. Voor ouders en andere begeleiders staat de koffie en thee klaar. De feestgangers beginnen met het maken van 8 bonbons in twee mogelijke smaken. De bonbons  spuiten met een spuitzakje en daarna de koeling in. Dan is het tijd voor het chocoladebakje. Er zijn vele leuke prints waar de kinderen uit kunnen kiezen. Zoals hartjes, bloemen, Pokémon, voetballogo’s en Knolpower. En ieders naam mag natuurlijk niet op het bakje ontbreken. Als we de bonbons uit de koeling halen, mogen de kinderen ze onderdompelen in een laagje chocolade en decoreren.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 8 tot 20 personen en kost € 17,00 per persoon. Kinderfeestjes kunnen niet geboekt worden op zaterdag. Op zondag alleen tot 13.00 uur en vanaf 10 personen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 20 personen


€ 17,00 per persoon.


+/- 2 uur gezelligheidsgarantie!

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.