fbpx

Chocolade Workshop Beer / Panda

De workshop Chocolade Beer/ Panda is bij uitstek de workshop voor iedereen die het leuk vindt om samen iets te ondernemen. In ongeveer twee uur maak je een mooie chocolade beer/panda in de smaak  van jouw keuze.

Naar hartenlust werken
 Eerst gaan we een chocolade basis maken voor de beer / panda . Dit doen we met de chocolade van jou keuze. Welke smaak je ook kiest: melk, wit of pure chocolade het kan allemaal. De chocolade heeft tijd nodig om hard te worden zodat de bollen mooi uit de vorm komen. In die tussen tijd mag je met fondant de decoraties maken. Zoals de oren, ogen , neusje en bloemetjes.

 

Beer/ Panda ervan maken. 
Ja nu komt het leuke werk. De chocolade is in tussentijd hard geworden. En kan uit de vorm gehaald worden. Dan gaan we de chocolade aan elkaar smelten. Zodat je een mooie basis hebt voor de Panda/ Beer. Met chocolade brengen we er nog een dun laagje chocolade overheen.   Daarna aankleden met de fondant decoraties. En je hebt een waar chocolade showstuk in huis.

De kosten voor deze workshop bedragen €24,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 8 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 20 personen


€ 24,00 per persoon 


+/- 2 uur gezelligheidsgarantie!

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.