fbpx

Chocolade Workshop Jurk met bonbons

Onze workshop Jurk met Bonbons: dé workshop voor iedereen tussen de 6 en 90 jaar. Daarom erg leuk om met familie of vriendinnen te doen. Gezellig staat voorop. Je maakt ieder één mooie jurk van chocolade met rondom handgemaakte bonbons.

Pimp je jurk

We beginnen met het spuiten van de bonbons. Deze worden echt helemaal hand gemaakt., daar komt geen vormpje aan te pas.Je kunt er ware kunstwerkjes van maken.Er moeten eerst een aantal keuzes gemaakt worden alvorens er zo’n mooie jurk bij jou thuis op de tafel staat. De chocolade jurk kun je een kleurtje geven. Dit is witte chocolade waaraan kleurstof is toegevoegd. Na het kleuren kun je de jurk nog eens opvullen met chocolade. Maar dan kies je natuurlijk de chocolade die je het allerlekkerst vindt.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 16 personen en kost € 25,- per persoon. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 16 personen


€ 25,00 per persoon 


+/- 2,5 uur gezelligheidsgarantie!