fbpx

Workshop Chocolade masterclass

De workshop Chocolade Masterclass is er voor wie een master wil worden in chocolade. Een dagvullend programma bij Creatief & Lekker waarin je alles leert over het bewerken van chocolade.

Masterpiece
In de ochtend oefen je verschillende technieken: het maken van ganaches, kleuren van chocolade en het mouleren van vormen. Tussendoor geef ik je concrete tips die je direct kunt toepassen. Na de gezamenlijke lunch ga je aan de slag met je eigen choco masterpiece. Laat je creativiteit de vrije loop, want je kiest zelf wat je wilt maken. Wil je een specifieke techniek oefenen of heb je andere vragen? Laat het me vooraf weten, dan kan ik je er tijdens de masterclass alles over vertellen.

Deze masterclass wordt gegeven voor maximaal 2 personen en kost €180,- per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van maximaal 2 personen


€180,- per persoon


Gezelligheidsgarantie!

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.