fbpx

Chocolade Workshop Sneeuwpop

De workshop Chocolade Sneeuwpop is bij uitstek de workshop voor iedereen die het leuk vindt om samen iets te ondernemen. In ongeveer twee uur maak je een mooi chocolade sneeuwpop in de smaak  van jouw keuze.

Naar hartenlust werken
Na een korte uitleg gaan we aan de slag. Hoewel het mooi is als de sneeuwpop aan de buitenkant wit is , kun je binnen in ook de melk en pure chocolade gebruiken als daar je voorkeur naar uitgaat.   Zodra de chocolade onderdelen van de sneeuwpop in koeling ligt om uit te harden, maak je de decoratie. Een veger voor erbij en een das sjaal of verzin het maar je mag het allemaal maken.

Sneeuwpop ervan maken. 
Ja nu komt het leuke werk. Al die halve bolletje aan elkaar plakken en er een heuse sneeuwpop van maken. Aankleden met de fondant decoraties. En je heb een waar chocolade showstuk in huis.

De kosten voor deze workshop bedragen €24,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 20 personen


€ 24,00 per persoon 


+/- 2 uur gezelligheidsgarantie!

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.