fbpx

Chocolade Workshop Sneeuwpop

De workshop Chocolade Sneeuwpop is bij uitstek de workshop voor iedereen die het leuk vindt om samen iets te ondernemen. In ongeveer twee uur maak je een mooi chocolade sneeuwpop in de smaak  van jouw keuze.

Naar hartenlust werken
Na een korte uitleg gaan we aan de slag. Hoewel het mooi is als de sneeuwpop aan de buitenkant wit is , kun je binnen in ook de melk en pure chocolade gebruiken als daar je voorkeur naar uitgaat.   Zodra de chocolade onderdelen van de sneeuwpop in koeling ligt om uit te harden, maak je de decoratie. Een veger voor erbij en een das sjaal of verzin het maar je mag het allemaal maken.

Sneeuwpop ervan maken. 
Ja nu komt het leuke werk. Al die halve bolletje aan elkaar plakken en er een heuse sneeuwpop van maken. Aankleden met de fondant decoraties. En je heb een waar chocolade showstuk in huis.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 8 tot 20 personen en kost € 20,00 per persoon. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 20 personen


€ 20,00 per persoon 


+/- 2 uur gezelligheidsgarantie!