fbpx

Getroffen maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Voor je naar binnen gaat bij Creatief en Lekker graag de handen ontsmetten. Bij besloten groepen kijken we naar jullie wensen, hoe we de tafels inrichten.   We hebben het zo ingericht dat het toch mogelijk is om gezellig met elkaar te buurten. Wel proberen we ervoor te zorgen dat jullie zo min mogelijk hoeven te lopen. En zorgen we voor goede ventilatie in de ruimte. Let wel op met het boeken dat de workshop voor 22.00 uur afgelopen moet zijn.

In november zijn er geen inloop workshops. Die van december blijven onder voorbehoud staan.

  • workshops van €18 tot en met €25 met 4 personen.
  • workshops van €30 of meer met 3  personen.
  • Voor de chocolade letterworkshop geldt een minimum van 6 chocolade letters.

Voorbeeld workshop van €19 is 4 x €19= €76. Dus dit is het minimum bedrag voor een workshop van €19. Kom je met 2 personen dan is de workshop ook €76 maar maak je het dubbele aan chocolade.

Voorbeeld: chocolade letter workshop. Boek je de chocolade letter met 6 personen dan is het bedrag 6 x €14,50 = €87. Kom je met 3 personen zijn de kosten ook €87 maar maak je ieder 2 chocolade letters.

Wel zijn de tijden van de workshop korter als je met minder personen bent. Er worden geen andere personen aan de workshops toegevoegd. Dus je blijft met je eigen groepje.

Wil je graag een kleine workshop reserveren kun je contact opnemen per email via info@creatiefenlekker.nl. Wij hebben nog voldoende ruimte om vele workshops in te plannen. Ochtend, middag of avond het kan allemaal. Voor een gewone workshop of een inloop workshop kun je via de pagina reserveren of de datum en tijd beschikbaar  is Wil je graag meer weten over de verschillende maatregelen of mogelijkheden rondom een workshop kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of via de contactpagina.