fbpx

Getroffen Corona maatregelen

Bij Creatief en Lekker proberen wij ons zo goed mogelijk aan te passen aan de huidige corona maatregelen. Dit houd in dat we helaas op dit moment de workshops niet op dezelfde schaal aan kunnen bieden dan we normaalgesproken doen. Door de veranderlijkheid van de corona maatregelen die door de overheid worden doorgevoerd is alles dat op deze pagina staat onder voorbehoud.

Met Pasen in aantocht is het een leuk uitje om paaseieren te komen maken. Gezinnen zijn van harte welkom om dit bij Creatief en Lekker te komen doen, ongeacht het aantal personen waar dit gezin uit bestaat. Wel hanteren wij van maandag – donderdag een minimale afname van 5 Paaseieren, op vrijdag – zondag is dit 6 Paaseieren.

Gezien de huidige maatregelen het weer toelaten zijn groepen kinderen ook weer welkom, onder begeleiding van maximaal 2 volwassenen. Zij kunnen weer zoals gebruikelijk de kinderfeestjes volgen. Het is tijd voor de kids dat ze weer echt lekker plezier kunnen maken, en samen herinneringen kunnen opbouwen toch?

Voor volwassenen zijn de corona maatregelen helaas nog wat strenger. Zij zijn met een maximum van 2 personen welkom. Om het toch rendabel te houden voor ons bieden wij op dit moment alleen combinatie workshops aan. Wanneer u een workshop wilt volgen kiest u een van de workshops vanaf € 30,00 deze wordt dan gecombineerd met een workshop chocolade hart, of Paasei van € 15,00. U gaat dan genieten van een uitgebreide privé workshop en naar huis met twee chocolade creaties per persoon. Ondanks de wat hogere kosten hopen wij het zo toch aantrekkelijk te maken.

Aanvullende corona maatregelen

Naast de restricties in het aantal personen dat wij kunnen verwelkomen hebben wij ook andere maatregelen getroffen om het veilig werken te kunnen versterken. Bij binnenkomst hangt er een  desinfectie dispenser om de handen te desinfecteren. Er wordt zo min mogelijk door de ruimte gelopen en iedereen heeft een vaste plek. We zorgen dat de ruimte goed geventileerd is en dat de workshop op tijd is afgelopen om voor de avondklok weer thuis te zijn.

Wil je graag een kleine workshop reserveren kun je contact opnemen per email via info@creatiefenlekker.nl. Wij hebben nog voldoende ruimte om vele workshops in te plannen. Ochtend, middag of avond het kan allemaal. Voor een gewone workshop of een inloop workshop kun je via de pagina reserveren of de datum en tijd beschikbaar  is Wil je graag meer weten over de verschillende maatregelen of mogelijkheden rondom een workshop kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of via de contactpagina.