fbpx

Workshop Driptaartje

Dit leuke taartje is voor een ieder geschikt om te maken. Tijdens de workshop Driptaartje voel je je twee uur lang echt een banketbakker  Een kleurrijke taart vol van smaak krijg je mee naar huis. Met zes tot acht personen kunnen jullie er thuis nog eens heerlijk van nagenieten.

Wat ga je doen?
Je mag de taart tijdens de workshop Driptaartje helemaal zelf maken. Als eerste ga ik jullie een trucje leren hoe je de taart makkelijk rechtdoor snijdt en om de taart lekker te vullen met Zwitserse room. Heb je er liever vruchtjes tussen door dan kan dat ook. Voor het strak afsmeren van de taart is wat geduld vereist. Maar als jullie de drip en de toefjes of rozetjes op de taart gaan aanbrengen, is het alleen maar genieten.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 8 to 12 personen en kost € 23 per persoon. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 12 personen


€ 23,- per persoon


2 uur gezelligheidsgarantie!