fbpx

Workshop Chocolade Hart met bonbons

In twee en een half uur tijd maak je een goedgevuld chocolade hart met de daarin de lekkerste bonbons. De workshop Chocolade Hart met bonbons is dé workshop die techniek combineert met gezelligheid.

Alles in één
Want er komen nogal wat technieken aan te pas. Deze workshop heeft het allemaal. We beginnen met het maken van de bonbons.  Zodra het hart in de basis klaar is, ga je verder met inkleuren en de garnering. De decoratieve roos van fondant maakt het plaatje compleet. Als het hart is af en vul je met de lekkerste, zelfgemaakte bonbons. Ook leuk om cadeau te geven!

Ben je niet zo van de bonbons dan kun je ook het chocolade hart maken. Dat kan natuurlijk ook. De tijd van deze workshop is twee uur gezelligheid.

De kosten voor deze workshop bedragen €33,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops..

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 20 personen


€ 33,- per persoon.


+/- 2,5 uur gezelligheidsgarantie!

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.