fbpx

Workshop Chocolade Hart met bonbons

In twee en een half uur tijd maak je een goedgevuld chocolade hart met de daarin de lekkerste bonbons. De workshop Chocolade Hart met bonbons is dé workshop die techniek combineert met gezelligheid.

Alles in één
Want er komen nogal wat technieken aan te pas. Deze workshop heeft het allemaal. We beginnen met het maken van de bonbons.  Zodra het hart in de basis klaar is, ga je verder met inkleuren en de garnering. De decoratieve roos van fondant maakt het plaatje compleet. Als het hart is af en vul je met de lekkerste, zelfgemaakte bonbons. Ook leuk om cadeau te geven!

Ben je niet zo van de bonbons dan kun je ook het chocolade hart maken. Dat kan natuurlijk ook. De tijd van deze workshop is twee uur gezelligheid.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 20 personen en kost € 30,- per persoon. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen tot één groep.  De workshop chocolade hart is te boeken vanaf 8 personen en kost €19,- per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 20 personen


€19,- per persoon

€ 30,- per persoon.


+/- 2,5 uur gezelligheidsgarantie!