fbpx

Workshop Chocolade Herfstcreatie

Niet zo van de bonbons, maar wel fan van chocolade én herfst? Kies dan voor de workshop Herfstcreatie en kom helemaal in de herfstsferen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en staat garant voor veel gezelligheid. Een leuke activiteit om bijvoorbeeld met vriendinnen te doen.

Uitbreiden
Je maakt een chocolade eikel met gekleurd blad en decoratieve paddenstoelen en dieren. Wil je de workshop uitbreiden met zelfgemaakte bonbons en eikeltjes van chocolade? Kies dan voor Herfstcreatie de Luxe.

De kosten voor deze workshop bedragen €19,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Van maandag – vrijdag boek je de workshop al vanaf 4 personen. In het weekend vanaf 6 personen. Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 20 personen


€ 19,00 per persoon


+/- 2 uur gezelligheidsgarantie!