fbpx

Workshop Chocolade High Heels

Bij de workshop High Heels draait het natuurlijk om de pump. Van chocolade welteverstaan. Na het decoreren, vul je de pump op met allerlei heerlijke, zelfgemaakte vormbonbons. Een gezellige workshop van 3 uur waar je bovendien van alles leert over chocolade en de bewerking ervan.

Pimp je pump
Je moet nogal wat keuzes maken tijdens deze workshop. Welke kleur krijgt de pump en welke print? Kies je voor een decoratieve roos of toch liever iets anders? Alles is mogelijk. Als dit klusje erop zit, maken we de vormbonbons. Kies voor de buitenkant uit melk, wit, puur of een combi van de drie smaken chocolade. Daarna vul je de vormen op met verschillende smaken ganaches. Ondertussen is er tijd voor een lekker drankje. Terwijl de pump en de bonbons in de koeling staan, maak je een decoratieve roos, strik of een decoratie naar eigen invulling. Tenslotte is het tijd om alle onderdelen in elkaar te zetten. Het resultaat: een pump die eigenlijk te mooi uitziet om op te eten!

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 20 personen en kost € 32,- per persoon. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 20 personen


€ 32,- per persoon


+/- 3 uur gezelligheidsgarantie!