fbpx

Inloop Workshops

Wij van Creatief & Lekker hebben een mooi aanbod van Inloop Workshops geselecteerd. Hiervoor kun je je inschrijven als je met minder dan zes personen bent.

Je komt dan met andere mensen in een groep. Deze Inloop Workshops zijn vaak verrassend gezellig omdat je met andere mensen kennis maakt.
Bij genoeg aanmeldingen laten we de workshop door gaan. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn, dan kunnen wij een week van te voren de workshop annuleren.
Dus kijk snel in onderstaand schema aan welke Inloop Workshops je kunt deelnemen.

In verband met Covid 19 is het niet mogelijk om inloop workshops in te plannen. Wel mag je per gezin een workshop boeken vanaf 5 personen op doordeweekse dagen. Zes personen in het weekend.  Voor volwassen is een max van twee personen per keer toegestaan. Ook dan mag je een workshop boeken. De voorwaarden die daarvoor gelden zijn: Workshops van €30 of meer in combinatie met een paasei of chocolade hart. De taarten workshops gaan op dit moment niet door.

boeken.

Neem contact op

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Agenda inloopworkshops

– Vanaf 1 persoon te boeken

– Prijs afhankelijk per workshop

– Gezelligheidsgarantie!

Paasei met eitjes

12-03 om 19.00 uur
€ 30,- per persoon
+/- 2,5 uur gezelligheidsgarantie!
Groepen van 6 tot 9 personen

Kippen met eitjes

2-04 om 19.00 uur
€ 36,- per persoon
+/- 2,5 uur gezelligheidsgarantie!
Maximaal 8 personen.