fbpx

Workshop Chocolade Kerstbonbons

Als de kersttijd aanbreekt, kan een avondje kerstbonbons maken natuurlijk niet ontbreken. Leuk om te serveren met Kerst! De workshop Chocolade Kerstbonbons duurt ongeveer 3 uur. Geschikt voor iedereen die houdt van chocolade en gezelligheid. Maar ook om te ondernemen met je collega’s, als afsluiting van weer een jaar hard werken.

Kerstchocolade in alle vormen
Kerstklokjes, -kransjes en andere bonbons; deze workshop heeft het allemaal. Ook maak je een mooie bonbonnière van chocolade waarin al het lekkers verpakt wordt. Aan het einde van de workshop ga je met een feestelijke schaal bonbons weer naar huis. Heb je specifieke wensen? Mail ze me dan voorafgaand aan de workshop even door.

De kosten voor deze workshop bedragen €39,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 20 personen


€ 39,- per persoon


+/- 3 uur gezelligheidsgarantie!

Workshop Chocolade Kerstbonbons

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.