fbpx

Workshop Chocolade Kerstboom

Na de workshop Chocolade Kerstboom neem je jouw creatie vol trots mee naar huis. Wat een eye catcher zal de chocolade kerstboom op tafel zijn bij het kerstdessert. En het mooie is: je kunt hem al een paar weken van tevoren maken. Want het is allemaal chocolade.

Mix en match
Alle smaken chocolade mag je gebruiken om een mooie kerstboom te creëren. Lekker hè. Ook wat de kleur en decoratie betreft ben je vrij om te gebruiken wat je wilt. Het chocolade spuitwerk vraagt enige oefening. Maar dat gaat zeker lukken.

De kosten voor deze workshop bedragen €31,50 per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 12 personen


€ 31,50 per persoon


+/- 2,5 uur gezelligheidsgarantie!

Workshop Chocolade Kerstboom

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.