fbpx

Chocolade Workshop Kinderfeest Figuren

Heb je een kinderfeestje in de planning? Bij de workshop ‘Kinderfeest Figuren’ zijn de kinderen lekker creatief bezig en leren ze wat over chocolade en de bewerking ervan. In circa twee uur tijd maken ze een mooi figuur, naar eigen keuze en inzicht.

Voor de kinderen zijn er tijdens de workshop lekkere chocolaatjes en om van te snoepen en limonade. Voor ouders en andere begeleiders staat de koffie en thee klaar. Na de uitleg beslissen de feestgangers welk figuur ze willen maken. Een eenhoorn, aapje een varkentje of iets anders? Het kan allemaal. De fondant versieringen maken het figuur tot een waar kunstwerk!

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 8 tot 16 personen en kost € 20,00 per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 16 personen


€ 20,00 per persoon.


+/- 2 uur gezelligheidsgarantie!

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.