fbpx

Getroffen maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Met de huidige maatregelen is het weer mogelijk om groepen te ontvangen voor een workshop. Tot september voegen we geen workshops samen. Dus je blijft met je eigen gezelschap bij elkaar. Zo kunnen we de 1,5 meter afstand in acht nemen en toch genieten van een gezellig uitje buiten de deur.Ook is het mogelijk om met mondkapjes te werken als daar de voorkeur naar uit gaat.  Wij zorgen dat alle groepen ver genoeg uit elkaar gepland worden, zodat wij tussendoor het atelier goed kunnen ontsmetten.

Wel is het mogelijk om in juli en augustus een workshop te boeken  op doordeweekse dagen met minder dan zes personen. Er is wel een minimum aantal personen aan verbonden.

Workshop van ,€18 tot €29 4 personen. Workshops van €29 of meer met drie personen.

Wil je graag reserveren kun je contact opnemen per email via info@creatiefenlekker.nl. Wij hebben nog voldoende ruimte om vele workshops in te plannen. Ochtend, middag of avond het kan allemaal. Wil je graag meer weten over de verschillende maatregelen of mogelijkheden rondom een workshop kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of via de contactpagina.