fbpx

Workshop Mini Boltaartje

Vier je verjaardagsfeest met deze leuke workshop Mini Boltaartje. Iedereen maakt een mooi taartje dat je na afloop mee naar huis krijgt. We beginnen met het maken van het taartje. Terwijl deze in de koelkast afkoelt, hebben jullie de tijd om leuke decoraties voor de taart te gaan maken.

Opmaak van het taartje
De tijd zal voorbij vliegen en je vindt vast het veel te vroeg als ik zeg dat je het taartje uit de koelkast mag gaan halen om te gaan bekleden met fondant en te versieren met je gemaakte decoraties. Maar je zult zien dat je toch meer dan genoeg decoratie hebt om een heel mooi taartje te maken tijdens de workshop Mini Boltaartje.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 8 tot 20 personen en kost €19,- per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 20 personen


€ 19,- per persoon


2 uur gezelligheidsgarantie!

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.