fbpx

Workshop Ondeugende Dames

De workshop Ondeugende Dames is een workshop met een ondeugend tintje. Je maakt hier namelijk een 19 cm grote piemel. Bij uitstek de workshop om samen met je vriendinnen te volgen.

Bubbels en fun
Na ontvangst met een glaasje bubbels, is het tijd om aan de slag te gaan. Hoewel het bij deze workshop vooral gaat om de fun, leer je hier zeker ook wat over chocolade en de bewerking ervan. We beginnen met het uitkiezen van de smaak: witte, melk of pure chocolade. Met een kleurtje kan natuurlijk ook. Daar wordde witte chocolade voor gebruikt. We gaan de vorm mooi decoreren met chocolade. Daarna gaat vervolgens de slagroomvulling in de piemel en de glazen schenken we nog eens vol met bubbels. Dan is het tijd voor de bodem en versiering van fondant. Kies voor een subtiel roosje of laat je fantasie de vrije loop. Het resultaat? Een bont gezelschap piemels!

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 20 personen en kost € 30,- per persoon. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 20 personen


€ 30,- per persoon.


+/- 2,5 uur gezelligheidsgarantie!