fbpx

Workshop Paasei met chocolade eitjes

Een prachtexemplaar, zo’n chocolade paasei met chocolade eitjes. De fondant bloemen kun je er naar wens bij decoreren. Deze maak je tijdens de +/- 3 uur durende workshop. Geschikt voor iedereen met een flink dosis creativiteit!

Creatief decoreren
Tijdens de workshop Paasei met chocolade eitjes ga je na een korte uitleg zelf aan de slag. We maken eerst de chocolade eitjes, om feeling met de chocolade te krijgen. Zijn deze vormen gevuld met de chocolade en de lekkerste vullingen gemaakt, dan beginnen we aan het grote chocolade-ei. Deze gaat in de mal en vervolgens de koeling in. Ondertussen werk je verder aan de decoratieve bloemen. Met de techniek ‘dusten’ voorzie je de bloemen van een mooie voorjaarskleur. Als het paasei voldoende is uitgehard, smelt je de twee helften aan elkaar. Een spannend moment, zo vinden de meeste cursisten. Tenslotte decoreer je het geheel met de bloemen en door jou gevulde eitjes.

De kosten voor deze workshop bedragen €34,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 16 personen


€ 34,- per persoon


+/- 3 uur gezelligheidsgarantie!

Workshop Paasei met Bloemen

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.