fbpx

Chocolade Workshop Paasei

Pasen wordt nog leuker met zo’n gezellig chocolade paasei op tafel! Deze maak je tijdens de twee uur durende workshop Paasei. Een gezellige activiteit voor jong en oud.

Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Kies de smaak chocolade die je het lekkerst vindt. Als het paasei in vorm klaar is, begin je met de decoratie. Laat je creativiteit de vrije loop. Ruitjes, bolletjes, streepjes of een tijgerprint? De keuze is aan jou. Met fondant maak je het paasei helemaal af. Maak bijvoorbeeld leuke bloemetjes of een gezellig haasje. Elk paasei ziet er anders uit. Je gaat dus echt met een uniek exemplaar naar huis.

Eitjes erbij?
Kijk dan eens bij onze andere paasei workshops.

De kosten voor deze workshop bedragen €20,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 8 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 8 tot 20 personen


€ 20,- per persoon


+/- 2 uur gezelligheidsgarantie!

Workshop Paasei

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.