fbpx

Chocolade workshop Pasen de Luxe

Voor wie echt wil uitpakken met Pasen is er de chocolade workshop Pasen de Luxe. Geweldig toch om dit show stuk met Pasen op tafel te zetten. En ondertussen kun je heerlijk van de eitjes snoepen. En blijven de Kip en Haan mooi staan om van te genieten.

Het complete plaatje

Het is een workshop vol handelingen. Je mag beginnen met een bol van chocolade te maken . Dat is gauw gebeurd. Maar de kip en de haan die verdienen meer aandacht om die mooi in gekleurd te krijgen daar gaat nog al wat tijd inzitten. De workshop Paas de Luxe is natuurlijk niet compleet zonder gevulde paaseitjes. Kies wat je lekker vind en vul ze met karamel, room, advokaat, praliné en Licor 43. Tenslotte zet je het geheel in elkaar met als resultaat een prachtig paasei.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 10 personen en kost €36,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 16 personen


€ 36,- per persoon


+/- 3 uur gezelligheidsgarantie!

Workshop Paasei de Luxe