Personeelsuitje, teambuilding of gewoon lekker samen aan de slag?
Een workshop van Creatief & Lekker valt altijd in de smaak!

Kies in het onderstaande formulier een categorie inloop/taarten of chocolade workshop. Selecteer de workshop die u wilt reserveren. Klik op het aantal personen. Kies de datum en tijd. Vul u persoonlijke gegevens in. Vervolgens gaat u naar betalen. U kunt er voor kiezen de workshop gelijk te betalen. Maar er is ook een optie om de workshop off-line te betalen. Dan mag u het gewenste bedrag een paar dagen van tevoren zelf overboeken naar Creatief en Lekker

Voor iedere workshop hebben wij een minimaal aantal personen vastgesteld dat deel moet nemen. Is je groep niet zo groot, maar wil je wel graag een privé workshop boeken? Dan betaal je altijd voor het minimaal aantal personen. Je krijgt dan als groep wel de mogelijkheid om de chocolade waar je voor betaald hebt te maken. Ben je bijvoorbeeld met 4 personen en wil je een workshop volgen met een minimaal aantal van 6 personen? Dan betaal je voor 6 personen en krijg je chocolade voor 6 personen mee naar huis terwijl je met 4 personen de workshop volgt.

Onze inloopworkshops kunnen bij te weinig aanmeldingen één week voor aanvang van de workshop door ons worden geannuleerd. Wij stellen je hiervan natuurlijk op de hoogte.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via tel: 06 – 485 467 57. Je kunt ons ook bereiken via Facebook of Instagram.

Plan hier uw afspraak

Door de workshop te boeken verklaar ik dat ik de Privacy Policy en de  betalingsvoorwaarden heb gelezen en hiermee akkoord ben.

Ik vond het een inspirerende workshop, flink gelachen en lekker gesnoept.

Jos Brocks