fbpx

Reserveer nu jouw workshop!

Personeelsuitje, teambuilding of gewoon lekker samen aan de slag?
Een workshop van Creatief & Lekker valt altijd in de smaak!

 

Kies in het onderstaande formulier een datum en tijd voor wanneer je de workshop zou willen reserveren. Klik op Volgende en kies de datum en tijd die voor jou het beste uitkomt, vul je gegevens in en je aanvraag wordt verstuurd. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging via de mail!

Voor iedere workshop hebben wij een minimaal aantal personen vastgesteld dat deel moet nemen. Is je groep niet zo groot, maar wil je wel graag een privé workshop boeken? Dan betaal je altijd voor het minimaal aantal personen. Je krijgt dan als groep wel de mogelijkheid om de chocolade waar je voor betaald hebt te maken. Ben je bijvoorbeeld met 4 personen en wil je een workshop volgen met een minimaal aantal van 6 personen? Dan betaal je voor 6 personen en krijg je chocolade voor 6 personen mee naar huis terwijl je met 4 personen de workshop volgt.

Onze inloopworkshops kunnen bij te weinig aanmeldingen één week voor aanvang van de workshop door ons worden geannuleerd. Wij stellen je hiervan natuurlijk op de hoogte.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via tel: 06 – 485 467 57. Je kunt ons ook bereiken via Facebook of Instagram.

<div id=”oa_widget” class=”widget-js”></div><script type=”text/javascript” src=”https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/bfeb14myso49-zzab00/at/0/pp/0/lp/0/ls/0/op/0/og/0/gp/0/ep/0/ln/3/l/21111/t/90cc/f/110d0111/s/550_1500/o/theme:default,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/js”></script>