fbpx

Reserveer nu jouw workshop!

Personeelsuitje, teambuilding of gewoon lekker samen aan de slag?
Een workshop van Creatief & Lekker valt altijd in de smaak!

 

Kies in het onderstaande formulier een datum en tijd voor wanneer je de workshop zou willen reserveren. Klik op Volgende en kies de datum en tijd die voor jou het beste uitkomt, vul je gegevens in en je aanvraag wordt verstuurd. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging via de mail!

In verband met de Covid 19 is het mogelijk om vanaf 4 personen een privéworkshop vanaf €30,- per persoon te boeken. Reserveer eerst de workshop voor zes personen. En zet bij de opmerkingen het aantal personen dat deelneemt aan de workshop. Met minder personen mag je ook een privé workshop boeken. Maar je betaald altijd voor vier personen. Natuurlijk maken we dan de chocolade voor vier personen. En verdelen we onder elkaar.

Onze inloopworkshops kunnen bij te weinig aanmeldingen één week voor aanvang van de workshop door ons worden geannuleerd. Wij stellen je hiervan natuurlijk op de hoogte.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via tel: 06 – 485 467 57. Je kunt ons ook bereiken via Facebook of Instagram.