fbpx

Workshop Luxe taart

Voor degene die echt een taart willen maken is de workshop Luxe Taart een hele mooie masterclass. Er is zoveel te doen, dat je de tijd helemaal uit het oog zult verliezen. En alles om je heen vergeet. Voor je het weet ben je drie uur verder en heb je een prachtige taart gemaakt.

Hoe ziet de taart eruit?
De taart word gevuld met aardbeiencrème en chocolade, een betere combinatie bestaat er toch niet? Maar het moeilijkste zijn de spuittechnieken. Je mag proberen om echte rozen te spuiten. Maar ook kleine bloemetjes, rozetten en toefjes behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de workshop Luxe taart laat ik jullie graag een keuze maken hoe je de taart wilt hebben. Maar probeer jullie zoveel mogelijk tips en adviezen te geven. Met 10 tot 12 personen kun je thuis van de taart heerlijk smullen.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 10 personen en kost €40,00 per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 10 personen


€ 40,00 per persoon


3 uur gezelligheidsgarantie!

Creatief en Lekker - Luxe taart workshop

Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt wel chocolade kopen en dat is ongeveer hetzelfde.
Wil jij jezelf of iemand anders een beetje geluk cadeau doen?
Boek dan snel een van onze workshops, gegarandeerd veel chocolade en een fijne tijd met je familie, vrienden, collega’s enz.