fbpx

Workshop Chocolade Verstopte Bonbons

Onze workshop Verstopte Bonbons: dé workshop voor iedereen tussen de 6 en 90 jaar. Daarom erg leuk om met familie te doen. Gezellig staat voorop. Ondertussen werk je aan lekkere bonbons, het schaaltje en roosje. Allemaal van chocolade natuurlijk.

Creatief decoreren
De workshop begint met het maken van spuitbonbons in vier verschillende smaken. Niet gemakkelijk in het begin, maar met wat hulp van mij en je mede cursisten kom je een heel eind. Daarna ga je aan de slag met de bonbonnière. Oftewel; het schaaltje. We werken met verschillende chocolade prints, door mijzelf ontworpen. Heb je een eigen ontwerp in gedachten, dan kan dat natuurlijk ook.

Als de bonbons uit de koeling komen, voorzie je ze van een laagje chocolade. In melk, wit, puur of een mix daarvan. Om ze vervolgens te decoreren naar eigen inzicht. Hartjes, stipjes, krulletjes; het kan allemaal. Tenslotte maak je een roos van fondant. Zo wordt de kleurrijke bonbonnière een feestelijk geheel.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 20 personen en kost € 30,- per persoon. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram

Groepen van 6 tot 20 personen


€ 30,- per persoon.

+/- 2,5 uur gezelligheidsgarantie!