Voor wie echt wil uitpakken met Pasen is er de chocolade workshop Chocolade kippen met paaseitjes. Geweldig toch om dit show stuk met Pasen op tafel te zetten. En ondertussen kun je heerlijk van de eitjes snoepen. En blijven de Kip en Haan mooi staan om van te genieten.

Een originele paastraktatie

Voor wie echt wil uitpakken met Pasen is er de chocolade workshop kippen met eitjes. Geweldig toch om dit show stuk met Pasen op tafel te zetten. En ondertussen kun je heerlijk van de eitjes snoepen. En blijven de Kip en Haan mooi staan om van te genieten.

Het complete plaatje

Het is een workshop vol handelingen. Je mag beginnen met een bol van chocolade te maken . Dat is gauw gebeurd. Maar de kip en de haan die verdienen meer aandacht om die mooi in gekleurd te krijgen daar gaat nog al wat tijd inzitten. De chocolade workshop kippen met eitjes is natuurlijk niet compleet zonder gevulde paaseitjes. Kies wat je lekker vind en vul ze met karamel, room, advokaat, praliné en Licor 43. Tenslotte zet je het geheel in elkaar met als resultaat een prachtig paasei.

De kosten voor deze workshop bedragen €41,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram