Wordt een echte chocolade meester

De workshop Chocolade Masterclass is er voor wie een master wil worden in chocolade. Een dag vullend programma bij Creatief & Lekker waarin je alles leert over het bewerken van chocolade. Ik zorg er deze dag voor dat alles aanwezig is van chocolade, vormen, gereedschap tot een heerlijke lunch. Een dag om te ontspannen, plezier te maken, maar ook om veel te leren, zodat je thuis aan de slag kunt.

Masterpiece

In de ochtend oefen je verschillende technieken: het maken van ganaches, kleuren van chocolade en het mouleren van vormen. Tussendoor geef ik je concrete tips die je direct kunt toepassen. Alles wat je maakt mag natuurlijk ook mee naar huis genomen worden. Na de gezamenlijke lunch ga je aan de slag met je eigen choco masterpiece. Laat je creativiteit de vrije loop, want je kiest zelf wat je wilt maken. Wil je wat hulp met het bedenken wat je masterpiece moet worden heb ik natuurlijk altijd ideeën.

Wil je een specifieke techniek oefenen of heb je andere vragen? Laat het me vooraf weten, dan kan ik je er tijdens de masterclass alles over vertellen.

Deze masterclass wordt gegeven voor maximaal 2 personen en kost €180,- per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram