Verschillende technieken

Tijdens deze drie uur durende chocolade workshop Bonbon de Luxe leer je over de twee belangrijkste technieken van bonbons maken. Een workshop die garant staat voor gezelligheid én een overvloed aan bonbons die je mee naar huis neemt.

We beginnen met het maken van spuitbonbons in vier verschillende smaken. De naam verraad het al, bij deze techniek spuit je de vulling. Als ze even later uit de koeling komen, gaan ze met een bonbonvorkje door de chocolade. Vervolgens gaan we verder met vormbonbons. Hierbij giet je eerst chocolade in een vorm. Zodra dit is opgedroogd, gaat de vulling van ganache erin. Je zult gaan merken dat de spuitbonbons aan het eind nog wat extra versiering nodig hebben. Bij de vormbonbons gebeurt dit vooraf, zodat ze een strakke afwerking hebben. Het contrast tussen de strakke vormbonbons en het gezellige van de spuitbonbons geeft een mooi samenhangend geheel.

Chocobakje

Mooie bonbons verdienen een natuurlijk een mooie presentatie. Daarom maken we een bakje, geheel van chocolade. Melk, wit of puur? De keuze is aan jou. Kun je niet kiezen, dan maak je gewoon een combi van de drie smaken. Hiervoor gebruiken we een leuke techniek, met bubbeltjes plastic. Als alles samenkomt heb je een echt luxe bakje bonbons.

De kosten voor deze chocolade workshop bonbon de luxe bedragen €41,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram