Schuilen voor de herfst?

Niet zo van de bonbons, maar wel fan van chocolade in de herfst? Kies dan voor de chocolade workshop herfstcreatie en kom helemaal in de herfstsferen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en staat garant voor veel gezelligheid. Een leuke activiteit om bijvoorbeeld met vriendinnen te doen en gezamenlijk te schuilen voor het slechte herfstweer.

Wat ga je doen?

Na ontvangst met een lekker warm kopje koffie of thee en een bonbonnetje gaan we aan de slag. We beginnen met het maken van de grote chocolade eikel. Deze heeft tijd nodig om hard te worden. Ondertussen gaan we verder met het maken van een herfstblaadje en andere fondant versiering om de eikel mee op te fleuren. Want zeg nou zelf, alle kleurtjes zijn toch het leukste aan de herfst toch?

De kosten voor deze workshop bedragen €23,50 per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Een privé workshop  kun je vanaf acht personen boeken. Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Wel mag je de extra chocolade creaties maken.  Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram