Pimp je pump

Bij de chocolade workshop High Heels draait het natuurlijk om de pump. Van chocolade welteverstaan. Na het decoreren, vul je de pump op met allerlei heerlijke, zelfgemaakte vormbonbons. Een gezellige workshop van 3 uur waar je bovendien van alles leert over chocolade en de bewerking ervan.

Wat gaan we doen?

Je moet nogal wat keuzes maken tijdens deze workshop. Welke kleur krijgt de pump en welke print? Kies je voor een decoratieve roos of toch liever iets anders? Alles is mogelijk. Als dit klusje erop zit, maken we de vormbonbons. Kies voor de buitenkant uit melk, wit, puur of een combi van de drie smaken chocolade. Daarna vul je de vormen op met verschillende smaken ganaches. Ondertussen is er tijd voor een lekker drankje. Terwijl de pump en de bonbons in de koeling staan, maak je een decoratieve roos, strik of een decoratie naar eigen invulling. Tenslotte is het tijd om alle onderdelen in elkaar te zetten. Het resultaat: een pump die eigenlijk te mooi uitziet om op te eten!

De kosten voor deze workshop bedragen €36,50,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram