Weer eens wat anders

Onze chocolade workshop Jurk met Bonbons is weer eens wat anders. De workshop is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar en blijft leuk ook voor de aller oudsten. Daarom is deze erg leuk om met familie of vriendinnen te doen. Gezellig staat voorop. Je maakt ieder één mooie jurk van chocolade met rondom handgemaakte bonbons.

Pimp je jurk

We beginnen met het spuiten van de bonbons. Deze worden echt helemaal hand gemaakt, daar komt geen vormpje aan te pas. Je kunt er ware kunstwerkjes van maken. Er moeten eerst een aantal keuzes gemaakt worden alvorens er zo’n mooie jurk bij jou thuis op de tafel staat. De chocolade jurk kun je een kleurtje geven. Dit is witte chocolade waaraan kleurstof is toegevoegd. Na het kleuren kun je de jurk nog eens opvullen met chocolade. Maar dan kies je natuurlijk de chocolade die je het allerlekkerst vindt. Als alles hard is geworden ga je alles bij elkaar voegen en krijg je een mooi kunstwerkje voor thuis op de tafel.

De kosten voor deze workshop bedragen €28,50 per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram