Pimp je mandje

Bij de chocolade workshop mandje met bonbons draait het natuurlijk om het mandje. Van chocolade welteverstaan. Na het maken van het mandje, vul je het mandje met allerlei heerlijke, zelfgemaakte vormbonbons. Een gezellige workshop van 2,5 uur waar je bovendien van alles leert over chocolade en de bewerking ervan.

Keuzestress

Je moet nogal wat keuzes maken tijdens deze workshop. Welke smaak kies ik voor het chocolade mandje? Melk , wit of pure chocolade. Maar ook bij het maken van de vormbonbons kom je weer voor die keuze te staan. Maak je de 12 bonbons allemaal wit? Of kies je een mix van de drie verschillende chocolades. Dan hebben we ongeveer 12 smaken, waarmee je de bonbons kunt vullen, onder andere: Karamel-zeezout, Baileys, Hazelnoot Praline, slagroom enz. Daarna moet je al je vaardigheden inzetten om het mandje mooi te decoreren met chocolade. Zo maak je er een waar kunst werkje van. Het resultaat : een mandje dat eigenlijk te mooi is om op te eten. Maar lekker is het natuurlijk wel.

De kosten voor deze workshop bedragen €35,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram