Een ondeugend tintje

De chocolade workshop Ondeugende Dames is een workshop met een ondeugend tintje. Je maakt hier namelijk een 19 cm grote piemel. Bij uitstek de workshop om samen met je vriendinnen te volgen. Zijn er mensen in de groep die niet zo van de piemels zijn, hebben we daar een ander spannend alternatief voor.

Bubbels en fun

Na ontvangst met een glaasje bubbels, is het tijd om aan de slag te gaan. Hoewel het bij deze workshop vooral gaat om de fun, leer je hier zeker ook wat over chocolade en de bewerking ervan. We beginnen met het uitkiezen van de smaak: witte, melk of pure chocolade. Met een kleurtje kan natuurlijk ook. Daar wordt de witte chocolade voor gebruikt. We gaan de vorm mooi decoreren met chocolade. Daarna gaat vervolgens de slagroomvulling in de piemel en de glazen schenken we nog eens vol met bubbels. Dan is het tijd voor de bodem van de piemel en versiering van fondant. Kies voor een subtiel roosje of laat je fantasie de vrije loop. Het resultaat? Een bont gezelschap piemels!

De kosten voor deze workshop bedragen €34,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram